[ad_1]
ایسنا/ لرستان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: طب سنتی کلاسیک در همه جای دنیا تدریس می شود و ما هرگز با طب سنتی کلاسیک مخالف نیستیم بلکه با تقلب مخالفیم.
دکتر یحیی ابراهیمی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: ما مخالف طب رایج نیستیم، اما با طب اسلامی که یک نهاد جداگانه است مخالفیم.
وی ادامه داد: تاکید ما بر این است که طب سنتی و طب اسلامی زیر نظر وزارت بهداشت باشد زیرا وزارت بهداشت متولی سلامت جامعه است.
یکی از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: این طرح چندین بار از سوی روحانیت قم مطرح شد و کمیسیون بهداشت مخالف صددرصد کار بود چرا که وزارت بهداشت باید وزارتخانه شود.
ابراهیمی گفت: اگر در طب اسلامی و طب سنتی مواردی وجود دارد باید به یکی از معاونت های وزارت بهداشت منتقل شود. در حال حاضر دانشکده طب سنتی و استاد آن داریم.»
وی افزود: چرا ما اصرار داریم که طب سنتی در یک سازمان جداگانه تفکیک شود و اجازه داده شود که هر کسی مجوز بگیرد؟ این خیانت به مردم است.»
یکی از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر در طب سنتی زائران از وزارت بهداشت محروم شوند و همه مجوز طب سنتی بگیرند، نه علمی است و نه منطقی.
ابراهیمی گفت: در بحث خون ریزی، مویرگ های وریدی گرفته می شود و کسانی که خون غلیظ دارند و عوارض آن کاهش می یابد، در حالی که موثرترین راه برای محافظت در برابر میکروب ها، پوست سالم است و هنگام خون ریزی، پوست تا 100 سی سی آسیب می بیند. خون از بدن گرفته می شود و اهدای خون و گرفتن 200 میلی لیتر خون به جای 100 میلی لیتر چه اشکالی دارد. بانک ها در اوایل اسلام مقبول بودند زیرا امروزه شرایطی برای اهدای خون وجود نداشت.
وی گفت: طب عامیانه کلاسیک در همه جای دنیا تدریس می شود و ما هرگز با طب سنتی سنتی مخالف نیستیم بلکه با تقلب مخالفیم.
انتهای پیام/
source